Diakonforbund.dk - sammen kan vi mere
DD-logo DF-logo

• Denne begivenhed er passeret.

Nytårsfest med mosaik over Benny Andersens liv og produktioner

25. januar, 19:30 - 22:00

100kr.
bright-celebration-explosion-949592 - small

Velkommen til nytårsfest på Diakonhøjskolen fredag den 25. januar 2019 kl. 19.30.

Det årlige nytårskonvent på Diakonhøjskolen er et arrangement for diakoner, studerende, ægtefæller og kærester.

Indholdet vil være en mosaik over Benny Andersens liv og produktioner. Benny Andersen mestrede det danske sprog på en finurlig og underfundig måde. Han bragte ordspil og anden leg med ord ind i lyrikken i kombination med humor, skæve synsvinkler og små puf til danskernes dobbeltmoral.

Mosaikken vil indeholde en oplæsning af hans digte, små videoindslag fra karrieren, og så synger vi hans sange.

I løbet af aftenen vil der også være nyt fra Diakonhøjskolen og Diakonforbundet.

Pris: 100 kr. pr. person, inklusiv ostebord, et glas vin eller sodavand samt kaffe/the og lidt sødt

Husk kontanter

Tilmelding senest fredag den 18. januar 2019 til Karin Henriksen, Diakonhøjskolen, tlf. 86 27 41 22 (kl. 8-15), e-mail: kh@diakonhojskolen.dk

Arrangør: Århus Diakonkreds