Diakonforbund.dk - sammen kan vi mere
DD-logo DF-logo

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er passeret.

Diakoni aftner i Vestjylland: Samspil mellem det offentlige og det private

9. april 2018, 19:30 - 22:00

tove_soegaard_web_small_cut_nyhedsbrev

Denne aften får vi besøg af landsleder i Kristelig Handicapforening, Tove Søgaard.

Tove Søgaard vil denne aften holde et oplæg ud fra emnet: “Hvordan kan en bureaukratisk styreform kombineres med det gode hjerte”

Tove Søgaard er er ansat landsleder pr. 1. juni 2016. Hun kom fra en stilling i Holstebro Kommune, hvor hun har været ansat i 12 år, først som plejehjemsleder, senere som ældrechef og senest som centerleder for pleje omsorg. Tove Søgaard er oprindeligt uddannet sygeplejerske. I 2008 afsluttede hun en diplomuddannelse i ledelse og har afsluttet en masteruddannelse i offentlig ledelse i 2016.

Ud fra Tove Søgaards erfaring fra det offentlige og nu fra Kristelig handicapforening, vil hun holde et oplæg omkring samspillet mellem det offentlige og det private. Tove Søgaard oplever en tid i samfundet, som hun også kender indefra, hvor kommunerne er trængte, og hvor der stilles spørgsmål i forhold til, hvordan velfærdsmodellen skal se ud.

”Her er det vigtigt, at Kristelig Handicapforening er en god og konstruktiv samarbejdspartner, og at vi bliver set som et kvalificeret tilbud til mennesker, der har begrænsninger. Jeg oplever også, at Kristelig Handicapforening har noget at byde ind med dér, hvor mennesker står alene, fordi den danske velfærdsmodel er under pres,” siger Tove Søgaard.

Der er kaffe og tid til dialog og socialt samvær.

Detaljer

Dato:
9. april 2018
Tidspunkt:
19:30 - 22:00
Begivenhed Kategorier:
, ,

Arrangør

Diakoni aftener i Vestjylland

Sted

Nørrelandskirken
Døesvej 1
Holstebro, 7500 Danmark
+ Google Map