Diakonforbund.dk - sammen kan vi mere
DD-logo DF-logo

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Diakoni-aften i Vestjylland: Besøg på Havredal Praktiske Uddannelser

7. maj 2018, 19:00 - 22:00

25kr.

Vær med til diakoniaften i Vestjylland.

Mandag d. 7 maj 2018 kl 19.00 besøger vi Havredal Praktiske Uddannelser, som er en selvejende institution for unge.

Afgang fra Nørrelands kirken kl. 18.15 (tager cirka 40 min at køre derud)

Vi vil få en rundvisning og høre mere om dette spændende sted og deres pædagogiske arbejde (se nærmere på deres hjemme side www.havredal.dk).

Aftenen koster 25 kr. inkl. kaffe.

Tilmelding til: Birgitte Madsen, mobil 40 45 97 40 (gerne sms) eller bm270564@gmail.com senest  mandag den 30 april 2018.

Om Havredal Praktiske Uddannelser

Havredal Praktiske Uddannelser er en selvejende institution. Projektet er oprettet i samarbejde mellem foreningen Jysk Børneforsorg/Fredehjem og Lokalforeningen Ligeværd Midtjylland.

Målgruppen for Havredal er unge med særlige behov i alderen 16-25 år. De unge er ofte bogligt svage og har typisk generelle indlæringsvanskeligheder. Enkelte har også en opmærksomhedsforstyrrelse, en udviklingsforstyrrelse eller mildere psykiske vanskeligheder. Tilbuddet er ikke for kriminelle, misbrugere eller unge, der har behov for døgndækning.

Havredal er et samlet, helhedsorienteret tilbud med den overordnede målsætning at støtte og vejlede de unge frem mod en tilværelse som ligeværdige og aktive medborgere med en så stor grad af selvhjulpenhed, som deres individuelle potentialer rækker til. Målsætningen er desuden at klargøre eleven til arbejdsmarkedet på de rette vilkår samt at sikre eleven en bolig, der matcher dennes behov med særligt fokus på et socialt og professionelt netværk og et aktivt og meningsfuldt fritidsliv

 

 

Detaljer

Dato:
7. maj 2018
Tidspunkt:
19:00 - 22:00
Pris:
25kr.
Begivenhed Kategorier:
, ,

Arrangør

Diakoni aftener i Vestjylland

Sted

Havredal praktiske uddannelser
Ulvedalsvej 30-34
Krarup, 7470 Danmark
+ Google Map