Tanker om to huse: Blot at være tilstede

jubilar_gaver (1)

I forbindelse med årsmødet blev der uddelt gaver til jubilarer. Husene er lavet af Dina Pedersen, www.dinapedersen.dk.

Her er tankerne bag jubilæumsgaven.

To huse
gensidigt afhængige
ligeværdige
klædt i sort og hvidt som et symbol på livets farver, der veksler.
To mennesker
den ene, læner sig
den anden låner sin styrke og tro ud.
Korset, der peger på kærlighed, som et valg.
Blot at være tilstede midt i stormen.
Så tæt på, at revnerne bliver synlige.
Så tæt på, at Guds lys skinner gennem revnerne og afslører det smukke og højt agtede menneske.

jubilar_gaver

Derfor er jeg diakon – Video med Pia Ælmhold... Pia Ælmholdt fortæller her, hvordan hun bruger diakonien i det daglige arbejde.
Kom med til Årsmøde 2017 ... med Lutter Diakoni - og Lutter lagkage. Det bliver ikke business as usual. Se programmet her.
Glimt fra årsmøde og indvielse 2016 Den 16.-17. april 2016 afholdt Diakonforbundet Filadelfia årsmøde med temaet "Et menneske at være sammen med". Som en del af årsmødet holdt Center for Diakoni og Ledelse konference med temae...