DIAKONFORBUNDET Filadelfia
DF-logo
Aktuelt

Studietur: Turen går til Oslo

Glade bestyrelsesmedlemmer i Vigelandsparken i forbindelse med studieturen i 2016. Fra venstre: Kirsten Jacobsen, Lone Fuglsang, Kirsten Nørremark Jensen og Birgitte Madsen.

Studieturen i efteråret 2018 går til Oslo sammen med dem, der i efteråret 2018 er i gang med modul 6 på diplomuddannelsen i Diakoni og Ledelse.

Flere fra Diakonforbundet Filadelfias bestyrelse vil deltage i turen, og den er samtidig også for medlemmer af Diakonforbundet Filadelfia. 

Tidligere har vi her på hjemmesiden og på facebook spurgt, om studieturen skulle gå til Bielefeldt i Tyskland, men da der ikke har været nogen tilkendegivelser omkring dette forslag, har bestyrelsen besluttet, at turen går til Oslo. 

Der kommer yderligere oplysninger senere – følg med her på hjemmesiden og på facebook.

» Følg Diakonforbundet Filadelfia på Facebook – klik her!

Måske du også vil læse

Tag med på studietur til Oslo Fra den 4.-7. september 2018 kan du tage på studietur til Oslo sammen med studerende fra Diplom i Ledelse og Diakoni på Filadelfia Uddannelse. Studieturen er en del af de studerendes udda...
Studietur: Vi har brug for din hjælp Vil du med på studietur til Bielefeld i Tyskland? Har du andre idéer og ønsker? Eller vil du hjælpe med at planlægge turen? Bestyrelsen for Diakonforbundet Filadelfia foreslår en studietu...

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *