Studietur: Turen går til Oslo

Glade bestyrelsesmedlemmer i Vigelandsparken i forbindelse med studieturen i 2016. Fra venstre: Kirsten Jacobsen, Lone Fuglsang, Kirsten Nørremark Jensen og Birgitte Madsen.

Studieturen i efteråret 2018 går til Oslo sammen med dem, der i efteråret 2018 er i gang med modul 6 på diplomuddannelsen i Diakoni og Ledelse.

Flere fra Diakonforbundet Filadelfias bestyrelse vil deltage i turen, og den er samtidig også for medlemmer af Diakonforbundet Filadelfia.

Tidligere har vi her på hjemmesiden og på facebook spurgt, om studieturen skulle gå til Bielefeldt i Tyskland, men da der ikke har været nogen tilkendegivelser omkring dette forslag, har bestyrelsen besluttet, at turen går til Oslo.

Der kommer yderligere oplysninger senere – følg med her på hjemmesiden og på facebook.

» Følg Diakonforbundet Filadelfia på Facebook – klik her!

Inspiration til andagt fra bestyrelsens tur til No... I Tøyen Kirke i Norge oplevede Kirsten Nørremark Jensen, hvordan lystænding kan være med til at skabe åbenhed og fællesskab. Her kunne man i forbindelse med gudstjenesten tænde et lys og f...
Læs det nye Diakonblad Diakonbladet for december 2016 er udkommet, og du kan læse det online her.