Se billeder fra Master Class og reception

topfoto_MasterClass (2)

Onsdag den 1. november afholdt Filadelfia Uddanneles Master Class med efterfølgende jubilæumsreception for Conny Hjelm. Det blev god og inspirerende dag med ny viden om forskning, undervisning og udvikling inden for diakoni.

Herunder kan du se billeder fra dagen, og på facebook finder du også to opslag fra dagen. Se opslag 1 på facebook. Se opslag 2 på facebook.

Se billeder fra årsmøde og konference 2017 Tak for nogle gode dage til alle jer, der deltog i konference og årsmøde fra den 28.-29. april 2017. Klik her for at se hilsner - og selv skrive en hilsen - fra årsmødet.  Fredag afholdt ...
Følg os på Facebook NYT! NYT! NYT! Vi er kommet på facebook. Klik ind på siden og "synes godt om" os. facebook.com/diakonforbundetfiladelfia/