DIAKONFORBUNDET Filadelfia
DF-logo
Aktuelt

Ny diakonifaglig efteruddannelse på Filadelfia

Diakonifaglig_efteruddannelse_web_top

Den 14. maj begynder en ny 1-årig diakonifaglig efteruddannelse på Filadelfia.

Uddannelsen tager udgangspunkt i diakoni som et fag, der kan supplere andre fag med det, som er diakoniens særkende – et helhedssyn på mennesker med afsæt i medmenneskelighed og næstekærlighed. Uddannelsen er for praktikere, som vil mødes på tværs af forskellig uddannelsesbaggrund og arbejdserfaringer, for eksempel:

  • Ansatte på hospitaler, hospices, plejehjem og andre sundhedsfaglige institutioner
  • Ansatte på væresteder, varmestuer, opholdssteder og andre sociale eller pædagogiske institutioner
  • Fagpersoner i diakonale institutioner generelt

På uddannelsen lærer du blandt andet at udvikle din daglige praksis ud fra et værdibevidst udgangspunkt og at begrunde og kommunikere diakonale værdier fagligt.

Uddannelsen er et sammenhængende forløb, der består af tre moduler og forløber over et år. Alle moduler afsluttes med eksamen. Prisen for hele uddannelsen er 28.000 kr. plus moms. Prisen inkluderer forplejning og overnatning på internater.

Vil du være en af deltagerne? Så tilmeld dig her. (Der er kun plads til 15 deltagere, så skynd dig!)

» Få overblik over moduler og indhold i folderen om uddannelsen
» Læs mere om uddannelsen på Filadelfia Uddannelses hjemmeside

Måske du også vil læse

Diakonifaglig efteruddannelse er startet op Mandag den 14. maj begyndte det første hold på den nye diakonifaglige efteruddannelse på Filadelfia, og det næste år vil de fordybe sig i diakoniens teori og praksis. På facebook har bill...
Lær at tænke og handle fagligt i samtaler OBS: Tilmeld dig inden 1. juli og spar 1.500 kr. Har du samtaler med mennesker, enten via dit arbejde eller via dit frivillige engagement? Så er undervisningsforløbet ”Den medmenneskelige s...
Derfor er jeg diakon – Video med Pia Ælmhold... Pia Ælmholdt fortæller her, hvordan hun bruger diakonien i det daglige arbejde.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *