DIAKONFORBUNDET Filadelfia
DF-logo
Aktuelt

Ny diakonifaglig efteruddannelse på Filadelfia

Diakonifaglig_efteruddannelse_web_top

Den 14. maj begynder en ny 1-årig diakonifaglig efteruddannelse på Filadelfia.

Uddannelsen tager udgangspunkt i diakoni som et fag, der kan supplere andre fag med det, som er diakoniens særkende – et helhedssyn på mennesker med afsæt i medmenneskelighed og næstekærlighed. Uddannelsen er for praktikere, som vil mødes på tværs af forskellig uddannelsesbaggrund og arbejdserfaringer, for eksempel:

  • Ansatte på hospitaler, hospices, plejehjem og andre sundhedsfaglige institutioner
  • Ansatte på væresteder, varmestuer, opholdssteder og andre sociale eller pædagogiske institutioner
  • Fagpersoner i diakonale institutioner generelt

På uddannelsen lærer du blandt andet at udvikle din daglige praksis ud fra et værdibevidst udgangspunkt og at begrunde og kommunikere diakonale værdier fagligt.

Uddannelsen er et sammenhængende forløb, der består af tre moduler og forløber over et år. Alle moduler afsluttes med eksamen. Prisen for hele uddannelsen er 28.000 kr. plus moms. Prisen inkluderer forplejning og overnatning på internater.

Vil du være en af deltagerne? Så tilmeld dig her. (Der er kun plads til 15 deltagere, så skynd dig!)

» Få overblik over moduler og indhold i folderen om uddannelsen
» Læs mere om uddannelsen på Filadelfia Uddannelses hjemmeside

Måske du også vil læse

Derfor er jeg diakon – Video med Pia Ælmhold... Pia Ælmholdt fortæller her, hvordan hun bruger diakonien i det daglige arbejde.
Derfor er jeg diakon – Video med Merete Henr... En vigtig del af det diakonale arbejde er at åbne og og byde mennesker ind i et fællesskab, fortæller Merete Henriksen.
Deltag i indvielsen af nye diakoner 22. april Har du været med til indvielse af nye diakoner, ved du hvor hyggeligt, højtideligt og festligt, det er i kirken. Har du ikke oplevet det, får du chancen søndag den 22. april kl. 10.30 i Fila...

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *