DIAKONFORBUNDET Filadelfia
DF-logo
Aktuelt

Lær at tænke og handle fagligt i samtaler

medmenneskelig samtale_topfoto

OBS: Tilmeld dig inden 1. juli og spar 1.500 kr.

Har du samtaler med mennesker, enten via dit arbejde eller via dit frivillige engagement? Så er undervisningsforløbet ”Den medmenneskelige samtale” oplagt for dig.

På uddannelsens 12 dage lærer du blandt andet at agere mere fagligt i de almindelige og nære samtaler, du træner i at finde det vigtige i samtalen, og du vil også møde dine egne ressourcer og blive opmærksom på at passe på dig selv.

Indholdet er knyttet til krydsfeltet mellem sjælesorg, psykologi, sorg og coaching, og vi arbejder med samtalens indhold set fra både en fysisk, psykisk, social og åndelig side.

Forløbet strækker sig over et halvt år og består af 6 x 2 dage. Første undervisningsdag er 13. november 2017. Uddannelsen er rykket to måneder – tidligere var studiestart den 4. september. Du kan fortsat spare 1.500 kr. ved tilmelding inden 1. juli 2017.

Tilmeldingsfrist: 23. oktober 2017

Pris: 15.000 kr.

Tilmeld dig inden 1. juli og spar 1.500 kr. Pris: Kun 13.500 kr.

» Tilmeld dig nu og spar 1.500 kr

 

Det er Filadelfia Uddannelse, der udbyder undervisningsforløbet ”Den medmenneskelige samtale”, og undervisningen foregår på Kolonivej 19, 4293 Dianalund.

» Læs mere om uddannelsen, målgruppen, undervisere og undervisningsdage

 

Måske du også vil læse

Uddannelse på Filadelfia bliver samlet i én funkti... Ny organisering for uddannelse på Filadelfia åbner op for samspil mellem diakoni og sundhedsfaglighed. Center for Diakoni og Ledelse er blevet til Filadelfia Uddannelse, der – som navnet ...
Se billeder fra årsmøde og konference 2017 Tak for nogle gode dage til alle jer, der deltog i konference og årsmøde fra den 28.-29. april 2017. Klik her for at se hilsner - og selv skrive en hilsen - fra årsmødet.  Fredag afholdt ...
Få din dagligdag som leder koblet sammen med ny fa... Det er nu, du skal tilmelde dig, hvis du vil fordybe dig fagligt og praktisk i ledelse og diakoni. Kom med på det næste hold på Diplomuddannelsen i Ledelse og Diakoni fra Filadelfia Uddan...

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *