DIAKONFORBUNDET Filadelfia
DF-logo
Aktuelt

Lær at tænke og handle fagligt i samtaler

medmenneskelig samtale_topfoto

OBS: Tilmeld dig inden 1. juli og spar 1.500 kr.

Har du samtaler med mennesker, enten via dit arbejde eller via dit frivillige engagement? Så er undervisningsforløbet ”Den medmenneskelige samtale” oplagt for dig.

På uddannelsens 12 dage lærer du blandt andet at agere mere fagligt i de almindelige og nære samtaler, du træner i at finde det vigtige i samtalen, og du vil også møde dine egne ressourcer og blive opmærksom på at passe på dig selv.

Indholdet er knyttet til krydsfeltet mellem sjælesorg, psykologi, sorg og coaching, og vi arbejder med samtalens indhold set fra både en fysisk, psykisk, social og åndelig side.

Forløbet strækker sig over et halvt år og består af 6 x 2 dage. Første undervisningsdag er 13. november 2017. Uddannelsen er rykket to måneder – tidligere var studiestart den 4. september. Du kan fortsat spare 1.500 kr. ved tilmelding inden 1. juli 2017.

Tilmeldingsfrist: 23. oktober 2017

Pris: 15.000 kr.

Tilmeld dig inden 1. juli og spar 1.500 kr. Pris: Kun 13.500 kr.

» Tilmeld dig nu og spar 1.500 kr

 

Det er Filadelfia Uddannelse, der udbyder undervisningsforløbet ”Den medmenneskelige samtale”, og undervisningen foregår på Kolonivej 19, 4293 Dianalund.

» Læs mere om uddannelsen, målgruppen, undervisere og undervisningsdage

 

Måske du også vil læse

Deltag i diakonikonferencen 28. april Vær med til at slå diakoniteser op på døren til Filadelfias Kirke. Og deltag i oplæg og drøftelser om blandt andet den nutidige diakoni som hjem og/eller institution.
Hvad er det, Conny forsker i? Du har måske hørt, at Conny Hjelm er i gang med et forskningsprojekt. Men hvad er det, hun forsker i, og hvor langt er hun nået? Det fortalte hun om til Master Class i Diakoni den 1. novembe...
Ny diakonifaglig efteruddannelse på Filadelfia Den 14. maj begynder en ny 1-årig diakonifaglig efteruddannelse på Filadelfia. Uddannelsen tager udgangspunkt i diakoni som et fag, der kan supplere andre fag med det, som er diakoniens s...

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *