DIAKONFORBUNDET Filadelfia
DF-logo
Aktuelt

Gratis koncert med Janne Mark Trio

Janne Mark.

Få en enestående musikoplevelse, når salmedigter, komponist og sanger Janne Mark giver koncert i Filadelfia Kirke fredag den 26. april kl. 16.

Janne Mark har etableret sig som en af de mest overbevisende salmedigtere og komponister i hendes generation. Hun har skabt en ny meditativ salmestil med en karakterfuld enkelhed, hvor omdrejningspunktet er det melodisk fællessangbare.

I 2018 udgav hun den anmelderroste CD ”Pilgrim”. Til koncerten spiller trioen numre fra bl.a. denne plade, og der bliver mulighed for at synge med på et par af hendes salmer.

Koncerten er gratis og åben for alle interesserede.

Arrangør: Filadelfia Kirke og Filadelfia Udannelse

» Se invitationen til arrangementet (pdf)

Foto: Kristoffer Juel

Måske du også vil læse

Deltag i diakonikonferencen 28. april Vær med til at slå diakoniteser op på døren til Filadelfias Kirke. Og deltag i oplæg og drøftelser om blandt andet den nutidige diakoni som hjem og/eller institution.
Velkommen til årsmøde 21.-22. april 2018 Fra den 21.-22. april 2018 er der årsmøde med konference og indvielse. Temaet er ”At finde – og få sin plads”, og både konferencen og årsmødet vil sætte fokus på temaet fra forskellige vinkl...
Tillykke til nye diakoner – og velkommen i fælless... STORT TILLYKKE til nye diakoner, som søndag den 22. april 2018 blev indviet i Filadelfia Kirke. Ved festmiddagen fejrede vi også optagelsen i Diakonforbundet Filadelfia. VELKOMMEN I FÆLLESSK...

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *