DIAKONFORBUNDET Filadelfia
DF-logo
Aktuelt

Få din dagligdag som leder koblet sammen med ny faglighed

uddannelse_topbillede

Det er nu, du skal tilmelde dig, hvis du vil fordybe dig fagligt og praktisk i ledelse og diakoni.

Kom med på det næste hold på Diplomuddannelsen i Ledelse og Diakoni fra Filadelfia Uddannelse. Første modul begynder 13. september 2017.

Uddannelsen er oplagt for dig, uanset om du er institutionsleder, souschef, teamleder, præst, konsulent eller koordinator – eller om du leder ansatte eller frivillige.

SÆRLIGT TILBUD: Få 15 % rabat, hvis du tilmelder dig hele uddannelsen sammen med en kollega fra samme institution eller organisation. I sparer begge 15.915 kr.

Høj faglighed og stærkt netværk

Gennem Diplomuddannelsen får du din dagligdag som leder koblet sammen med ny faglighed og kommer i dybden med:

 • Det personlige lederskab.
 • Ledelse af medarbejdere.
 • Ledelse i forhold til institutioner og organisationer.

Diplomuddannelsen fra Filadelfia Uddannelse adskiller sig fra andre diplomuddannelser blandt andet ved:

 • Internat
  Modulerne afvikles primært som internat, hvilket styrker netværket og sammenholdet mellem deltagerne.
 • Høj faglighed og stort engagement
  Du møder engagerede undervisere, som ud over at være faglig kompetente og dygtige formidlere også har indblik i den kirkelige, diakonale og frivillige verden, og selv har erfaring med ledelse.
 • Relevante temaer
  Uddannelsen rummer temaer, som er særligt relevante for ledelse i kirkelige og diakonale organisationer, kombineret med en generel ledelsesfaglig tilgang.

Kom i gang med din personlige og faglige udvikling

På første modul stilles der skarpt på kommunikation og de kommunikative kompetencer, som er relevante for at håndtere ledelsesmæssige og diakonale udfordringer.

Du er velkommen på Modul 1 uanset om du forventer at tilmelde dig de øvrige moduler (men rabatten på 15 % gælder kun, hvis I er to, der tilmelder jer hele uddannelsen).

Tilmeldingsfristen for første modul: 23. august 2017.

Pris for første modul: 10.400 kr. Pris ved to deltagere fra samme organisation: Kun 8.840 kr. pr. deltager. (Prisen forudsætter, at begge deltagere tilmelder sig hele uddannelsen)

Bemærk: At nogle deltagere kan søge SVU (Statens Videregående Uddannelsesstøtte) og har mulighed for at få refunderet op mod 2/3 af kursusudgiften.

» Tilmeld dig via ansøgningsskemaet på hjemmesiden

Læs mere

Måske du også vil læse

Uddannelse på Filadelfia bliver samlet i én funkti... Ny organisering for uddannelse på Filadelfia åbner op for samspil mellem diakoni og sundhedsfaglighed. Center for Diakoni og Ledelse er blevet til Filadelfia Uddannelse, der – som navnet ...
Derfor er jeg diakon – Video med Pia Ælmhold... Pia Ælmholdt fortæller her, hvordan hun bruger diakonien i det daglige arbejde.
Hvad er det, Conny forsker i? Du har måske hørt, at Conny Hjelm er i gang med et forskningsprojekt. Men hvad er det, hun forsker i, og hvor langt er hun nået? Det fortalte hun om til Master Class i Diakoni den 1. novembe...

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *