Diakonbladet mangler dine gode idéer og spændende oplevelser

havet_-2_TOP

Vi mangler input til Diakonbladet fra vore medlemmer. Skriv gerne om spændende oplevelser, nye tiltag eller gode ideer fra din hverdag. Skriv til cohj@filadelfia.dk.

Hvis det er lettere at ringe, så kontakt gerne Conny Hjelm på 61620157.

(Foto fra kursus ved havet 2018)

Diakonbladet: Er du bange? Diakonbladet har denne gang sat fokus på terror. Hvad betyder det store fokus på terror for vores menneskesyn og frygt i hverdagen?
Nyt diakonblad – læs det her Så er der et nyt Diakonblad på vej ud i postkasserne til alle jer, der er medlem af Diakonforbundet Filadelfia eller Diakonhøjskolens Diakonforbund. Men du kan allerede nu læse bladet online...
Læs det nye diakonblad Det nye diakonblad er udkommet, og du kan læse det online lige her.