DIAKONFORBUNDET Filadelfia
DF-logo
Aktuelt

Deltag i reception for Helle Heins nye bog

ledetraade

Den 2. maj udkommer forsker Helle Heins nye bog om meningsskabende værdiledelse, “Ledetråde”, og den 23. maj kl. 14.30-16 fejrer vi udgivelsen med reception på Sankt Lukas Stiftelsen. Alle er velkomne, og det er gratis at deltage! Husk tilmelding senest 18. maj.

Ved receptionen vil Helle Hein holde et miniforedrag, og leder af Filadelfia Uddannelse Connie Yilmaz Jantzen vil holde oplæg om meningsskabende værdiledelse.

Bogen er resultat af forskningsprojektet ‘Meningsskabende værdiledelse’, hvor Helle Hein efter casestudier i en række diakonale institutioner fandt, at ledere i den diakonale verden arbejder med værdier på en særlig meningsfuld måde. Projektet er initiativsat og finansieret af Filadelfia Uddannelse i samarbejde med KFUM’s Sociale Arbejde, Blå Kors Danmark og Sankt Lukas Stiftelsen, som alle har bidraget med finansiering og cases.

Bogen udkommer den 2. maj på Djøf Forlag. Ved receptionen kan du købe bogen med 20 procent rabat, til en pris på 220 kr.

» Meld dig til via Filadelfias Facebook side

» Meld dig til via Filadelfias hjemmeside

» Forudbestil bogen via Djøf Forlags hjemmeside

Måske du også vil læse

Ny diakonifaglig efteruddannelse på Filadelfia Den 14. maj begynder en ny 1-årig diakonifaglig efteruddannelse på Filadelfia. Uddannelsen tager udgangspunkt i diakoni som et fag, der kan supplere andre fag med det, som er diakoniens s...
Diakoner rejser til Grønland Diakonerne Gyda og Anders Sørensen udsendes fra Rindum Kirke den 20. august kl. 19. De afløser Mia og Johannes Jensen som ledere af sømandshjemmet i Aasiaat. Med til Grønland tager deres yng...
Tillykke til de seks nye diakoner Søndag d. 17. april blev seks nye diakoner indviet. Tillykke til jer alle! Der kommer flere fotos fra indvielsen og årsmødet i løbet af nogle dage.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *