DIAKONFORBUNDET Filadelfia
DF-logo
Aktuelt

Deltag i Master Class i Diakoni – særpris for medlemmer!

topfoto_tulipan

Velkommen til Master Class i Diakoni onsdag d. 1. november 2017 på Filadelfia.

Dagen byder på præsentation af aktuel forskning, undervisning og udvikling inden for diakoni, og du bydes indenfor til en dag, hvor du får inspiration til dit daglige arbejde, din videre fordybelse i diakonien og din faglige diakonale dannelse.

Alle der har interesse i diakoni, er velkomne!

Bemærk, at medlemmer af Diakonforbundet Filadelfia kan deltage til særpris!

Dagens program og indhold er desuden med til at markere og fejre, at Conny Hjelm, diakon, underviser og ph.d. studerende d. 1. august havde 25 års jubilæum på Filadelfia.

Det praktiske

Tid: Onsdag d. 1. november 2017 kl. 10-15. Der serveres kaffe og morgenbrød fra kl. 9.30
Sted: Filadelfia, Store Sal, Kurvej 4, 4293 Dianalund
Pris: 750 kr. for hele dagen – kan man kun deltage formiddag eller eftermiddag koster det 450 kr.
Pris for medlemmer af Diakonforbundet Filadelfia er 250 kr. / 175 kr. for en halv dag.
Med i prisen er Conny Hjelms nye bog “Diakoni for nørder og novicer”, som udleveres på dagen.
Tilmelding: Senest d. 25. oktober via dette link: KLIK HER!

Dagens program

10.00: Velkomst ved Connie Yilmaz Jantzen, Leder af Filadelfia Uddannelse

10.15: Åbningsforedrag: Diakoniens mesterstykke. Et fagligt og personligt indspil til dialogen om diakoniens status og muligheder på nordisk og europæisk plan. Kjell Nordstokke, Professor emeritus i diakoni, Diakonhjemmet Oslo.

Herefter tre korte præsentationer:
Lad de små børn … Om forskningsprojektet ”De glemte børn” og det diakonale arbejdes udfordringer i arbejdet med børn anno 2017. Forstander Jens Maibom Pedersen, Diakonhøjskolen.
Diakoni i landsogne. Diakoni som særligt indsatsområde i projekt Kirken på landet. Projektleder Hasse N. Jørgensen, Folkekirkens Uddannelses- og Videnscenter.
Hvorfor er det vigtig at fastholde fokus på diakoni, når det lige så godt kan kaldes social omsorg? Et Uddannelses- og undervisningsrelateret oplæg. Lektor Ruth Bjerrum, Diakonissestiftelsens Uddannelsescenter.

12.15: Frokost

13.00: Foredrag: Meningsskabende værdiledelse i diakonale organisationer – kendetegn ved ledelse på diakonale arbejdspladser. Helle Hein, cand. merc., Ph.D. og forfatter, som har en bog på vej om forskningsprojektet.

13.50: Walk and talk. Frisk luft og fordøjelse af ord og tanker.

Herefter to korte præsentationer:
De diakonale institutioner og migranterne: Muligheder og dilemmaer. Fagspecifikt oplæg om diakoni og migrationsproblematikken. Lektor Jakob Egeris Thorsen, Århus Universitet.
Vi er alle tulipaner! Præsentation af et Ph.d. projekt med fokus på, hvordan ansatte og patienter oplever diakoni som faglig praksis i en sundhedsmæssig kontekst. Ph.d. studerende Conny Hjelm, Filadelfia Uddannelse.

14.55: Afrunding ved Connie Yilmaz Jantzen, Filadelfia Uddannelse

15.00: Reception i anledning af Conny Hjelms 25 års jubilæum på Filadelfia. Læs mere her.

» Se mere i folderen om Master Class (pdf).

Måske du også vil læse

Uddannelse på Filadelfia bliver samlet i én funkti... Ny organisering for uddannelse på Filadelfia åbner op for samspil mellem diakoni og sundhedsfaglighed. Center for Diakoni og Ledelse er blevet til Filadelfia Uddannelse, der – som navnet ...
Lær at tænke og handle fagligt i samtaler OBS: Tilmeld dig inden 1. juli og spar 1.500 kr. Har du samtaler med mennesker, enten via dit arbejde eller via dit frivillige engagement? Så er undervisningsforløbet ”Den medmenneskelige s...
Deltag i diakonikonferencen 28. april Vær med til at slå diakoniteser op på døren til Filadelfias Kirke. Og deltag i oplæg og drøftelser om blandt andet den nutidige diakoni som hjem og/eller institution.

1 Kommentar

  1. Pingback: Velkommen til 25 års jubilæums-reception | Diakonforbundet Filadelfia

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *