Deltag i diakoniworkshop i Gråsten 29. januar

Kom og vær med til workshop om begrebet “hjem” den 29. januar fra kl. 10-15 på Dalsmark Plejehjem i Gråsten.

Workshoppen fokuserer på relationer og relations-opbygningens grundlæggende præmis i diakoni ud fra spørgsmål som: Hvad gør det ved et menneske, der ikke har betydningsfulde relationer? Hvornår forsvinder vi helt? Hvad er nok? Og hvordan med ensomhed?

Dagen byder på oplæg fra de lokale værter, Dalsmark Plejehjem og hjemmeplejen i Sønderborg, og et fagligt oplæg ved Hanne Juul Jacobsen, præst ved Møllevangskirken i Aarhus. Derudover tager vi også to runder med “Mads og monopolet”.

Prisen er 250 kroner inklusiv frokost.

Tilmeldingsfrist 22. januar.

Workshoppen er en af flere workshops, hvor du har mulighed for at fordybe dig i et diakonalt emne.

» Tilmeld dig (en eller flere workshops)

» Læs mere om de fire diakoniworkshops (pdf)

Diakoniworkshops er arrangeret af Diakonforbundet Filadelfia og Filadelfia Uddannelse.